.

.

Fcphome Нокти Совети Sd Носителите Магнетни Ноктите Дисплеј Sd Кристално Цвет Ноктите Уметност Пракса База Дисплеј Алатки Во Собата За Ноктите Уметност САЛОН DIY И Пракс?

Fcphome Нокти Совети Sd Носителите Магнетни Ноктите Дисплеј Sd Кристално Цвет Ноктите Уметност Пракса База Дисплеј Алатки Во

Вреднување на стоката:

DEN 2.00
Пристапност
Во достапна форма

Опис Совети За Нокти Држачи За Држачи Магнетски Дисплеј За Нокти Држач За Кристално Цвеќе Алатки За Вежбање Основни Дисплеи За Нокти САЛОН САМОСТОЈНО И Вежбајте Маникир (Златен ) Карактеристики Материјал : Акрилик. Големина : Околу 2. 00Х1. 00Х1. 00см/ 0. 79Х0. 39Х0. 39 инчи. Држачот за кристали удобно се вклопува во вашата рака додека работите на вашата уметност за нокти. Не може да се користи како држач за вежбање, но може да се користи и за прикажување уметност на ноктите, широко користен за вежбање уметност на ноктите или прикажување уметност на ноктите. Универзална употреба : овие штандови за вежбање магнетни нокти се добри за вежбање и прикажување уметност на нокти, убав избор за почетник за учење уметност на нокти, услуга за уметност на нокти, уметник во салон, лична употреба И повеќе Пакет, Вклучувајќи 1 x кристална цветна основа 5 x држач За држачи Секој држач за врв има магнетно дно што му овозможува да остане прикачен исправено на магнетниот кристален дијамант. Овој лажен држач за прикажување нокти има соодветна големина и висина, удобен и стабилен за употреба, го намалува губењето време, ја зголемува стабилноста додека не ги повредува ноктите. Овој држач за прикажување уметност за нокти е одличен за прикажување на вашите дизајни за уметност на нокти и табла за боја на лак во салон за вашите клиенти.

Главните карактеристики

Избор на клиент