.

.

Гатор, Сидро Доли, Секој, Црн

Гатор, Сидро Доли, Секој, Црн

Вреднување на стоката:

DEN 2.67
Пристапност
Во достапна форма

Гаторанчор доли ги прави контејнерите за транспорт тивки и без напор. Тешки, необележувачки тркалца преминуваат преку електрични жици, прагови на врати и простории и лесно нерамни површини. Напредната конструкција ја намалува бучавата што се емитува за дневно чистење во области кои бараат минимално одвлекување на бучавата. Големиот дијаметар создава подобар центар на гравитација за да помогне да се спречи превртување. Доли е совршена за употреба во болници, старечки установи, училишта, канцелариски згради, аеродроми и многу повеќе. Доли универзално работи со контејнери од 32 галони, 44 галони и 55 галони (продадени одделно). Гатор Сидро Доли, Црн Гатор, Сидро Доли, 1 Секој, Црн.

Главните карактеристики

Избор на клиент