.

.

Медлајн Лек Оливамин Чиста Помош Маст За Кожа, 2. оз

Медлајн Лек Оливамин Чиста Помош Маст За Кожа, 2. оз

Вреднување на стоката:

DEN 0.33
Пристапност
Во достапна форма

Со Лек Оливамин Чиста Помош За Заштита на Кожата, можеби нема да ви требаат дополнителни заштитници на кожата за решавање на сува и влажна кожа. Помага во лекување и спречување на осип на пелена, влажна и испукана кожа. За употреба во перинеалната област и долните екстремитети за заштита од мала иритација и сувост на кожата. Може да се користи на секаков тип на кожа, од зацрвенета до денудирана или мацерирана кожа. Неалергичната, бесчувствителна формула е идеална за секојдневна употреба. Со Лек Оливамин Чиста Помош За Заштита на Кожата, можеби нема да ви требаат дополнителни заштитници на кожата за решавање на сува и влажна кожа. Помага во лекување и спречување на осип на пелена, влажна и испукана кожа. За употреба во перинеалната област и долните екстремитети за заштита од мала иритација и сувост на кожата. Може да се користи на секаков тип на кожа, од зацрвенета до денудирана или мацерирана кожа. Неалергичната, бесчувствителна формула е идеална за секојдневна употреба.

Главните карактеристики

Избор на клиент