.

.

Национална Заптивка За Масло Одговара избери: 1989 - ЏИП ВРАНГЛЕР ЈЈ, 1987-ДОЏ ДАКОТА

Национална Заптивка За Масло Одговара избери: 1989 - ЏИП ВРАНГЛЕР ЈЈ, 1987-ДОЏ ДАКОТА

Вреднување на стоката:

DEN 3878.72
Пристапност
Во достапна форма

Националниот има изградено репутација како едно од најпочитуваните имиња во индустријата. Ние нудиме премиум решенија за запечатување повеќе од 75 години. Нашиот дизајнерски тим држи чекор со индустријата и обезбедува напредни решенија за денешните возила. Дизајн тип : пролет натоварени; мулти-усна. Температурен опсег : -40 до 225 Степени Целзиусови / -40 до 107 Степени Целзиусови. Добра ниска температура способност. Ниско отекување во јаглеводородни течности. Обезбедува квалитетни и сигурни перформанси за секој вид поправка. Одговара Изберете : 1989-1993 ЏИП WRANGLER / YJ 1987-1996 ДОЏ ДАКОТА 1987-1988 ЏИП WRANGLER 1984-1986 ЏИП ЏИП 1970-1982,1987-1993 ДОЏ W-СЕРИЈА 1981-1988,1990,1992,1994,1996-1997,1999,2002-2003 ДОЏ РАМ ВАН 1981-1983,1985-1991,1993-1998,2000-2001 ДОЏ РАМ ВАГОН 1970-1993 ДОЏ Д-СЕРИЈА 1970-1974,1978-1983 ДОЏ ЧЕЛИНЏЕР 1966-1967,1970-1976 ПЛИМУТ ХРАБАР 1966-1967,1970-1974 ПЛИМУТ БАРАКУДА 1966-1967,1970-1976 ДОЏ ДАРТ 1972.1977-1978 ДОЏ МАКСИВАН 1966-1967,1970-1973,1975-1978 ДОЏ ПОЛНАЧ 1966-1967,1970-1974 ПЛИМУТ САТЕЛИТ 1966-1967,1970-1976 ДОЏ КОРОНЕТ 1976-1980 ПЛИМУТ ВОЛАРЕ 1971.1974-1980 ДОЏ ВАН 1966-1967,1970-1978 ПЛИМУТ ФЈУРИ 1986 ЏИП КОМАНЧЕ 1976-1980 ДОЏ АСПЕН 1974-1989 ДОЏ РАМЧАРГЕР 1984-1986 ЏИП ЧИРОКИ 1966-1967,1970-1971,1973-1978 ДОЏ МОНАКО 1977-1989 ДОЏ ДИПЛОМАТ И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Главните карактеристики

Избор на клиент