.

.

Камила Фукс - Децата Зборуваат Сонце-ЦД

Камила Фукс - Децата Зборуваат Сонце-ЦД

Вреднување на стоката:

DEN 576.00
Пристапност
Во достапна форма

Камила Фукс создава експериментален електронски поп со спектрален вокал и авангардни сензибилитети. Во моментов со седиште во Лисабон, проектот беше формиран Од Камила Де Лаборд (Мексико сити) и Даниел Херман-Колини (Минхен) во лондон во 2012 година. Произведен е и мешан Од Питер Кембер (Соник Бум, Спејсмен 3), чии кредити за мешање вклучуваат уметници како Панда мечка, Куќа на Плажа, Дуо На Месечината и мгмт. Исполнето со младешко чувство на чудење, "Децата Зборуваат Сонце" е медитација за детството, како и размена помеѓу луѓето, меѓу луѓето и природата и во самата природа.Уметник : Камила Фуксформат : Датум На Издавање : 11/20/2020 ЕТИКЕТА : Жанр На Фелте Рекордс : ДАТУМ На Електронско Издавање : 20.11.2020 Камила Фукс-Деца Зборуваат Сонце-Цд Издавачка Куќа : Фелте Рекордс. Музички Жанр : Посебен Интерес.

Главните карактеристики

Избор на клиент