.

.

Спектра Премиум СП2006Х Одговара на избери: 1992 - ФОРД Ф150, 1992 - ФОРД Ф250

Спектра Премиум СП2006Х Одговара на избери: 1992 - ФОРД Ф150, 1992 - ФОРД Ф250

Вреднување на стоката:

DEN 0.67
Пристапност
Во достапна форма

Иновативното инженерство, технологијата на производство и контролата на квалитетот гарантираат Дека Спектрите Премиум пумпата за гориво и склоповите на испраќачите ги исполнуваат или надминуваат перформансите на оригиналната опрема што ја заменуваат. Спектра Премиум пумпа за гориво и собранието на испраќачот изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и изработка. Ние произведуваме пумпа за гориво и собранието на испраќачот за речиси секој автомобил на патот денес. Спектра Премиум пумпа за гориво и собранието на испраќачот се достапни за употреба на и надвор од патот и се дизајнирани за сите временски услови. Спектра Премиум СП2006Х Одговара Изберете : 1992-1996 форд Ф150 8 Цил 5 Л 1994-1996 ФОРД Ф250 8 Цил 5.8 Л 1992-1996 ФОРД Ф350 8 Цил 7.5 Л 1992-1993 ФОРД Ф250 8 Цил 7.5 Л и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите .

Главните карактеристики

Избор на клиент