.

.

Рачен Безжичен Систем 203.400 MHZ-VHF

Рачен Безжичен Систем 203.400 MHZ-VHF

Вреднување на стоката:

DEN 1679.84
Пристапност
Во достапна форма

Пв-1 безжични системи за разновидност на еден канал во слушалки, рачни или лавалиер модели во три фреквенции; гитара безжична достапна во две фреквенции, UHF или VHF; опционални комплети за монтирање на решетката може да се нарачаат за еден или два приемници рамо до рамо PV-1 безжични системи за разновидност на еден канал во слушалки, рачни или лавалиер модели во три фреквенции; гитара безжична достапна во ДВЕ фреквенции, uhf или vhf; опционалните комплети за монтирање на решетката може да се нарачаат за еден или два приемници рамо до рамо.

Главните карактеристики

Избор на клиент