.

.

Нулум Мистик избледен персиски килим, 6 '7 9' 4

Нулум Мистик избледен персиски килим, 6 '7 9' 4

Вреднување на стоката:

DEN 1310.08
Пристапност
Во достапна форма

Во Нулум, ние веруваме дека подните облоги и уметноста не треба да бидат меѓусебно ексклузивни. Основана со желба да се прекршат правилата за она што се очекува од килим во областа, се создаде нулом за да се пополни празнината помеѓу брилијантниот дизајн и достапноста. Во Нулум, ние веруваме дека подните облоги и уметноста не треба да бидат меѓусебно ексклузивни. Основана со желба да се прекршат правилата за она што се очекува од килим, се создаде нулом за да се пополни празнината помеѓу брилијантниот дизајн и достапноста . раб.

Главните карактеристики

Избор на клиент