.

.

Национално Собрание На Лежишта За Ослободување На Спојката одговара изберете: 1986-ПОНТИЈАК ФИЕРО, 1986-СЛАВНА ЛИЧНОСТ НА ШЕВРОЛЕТ

Национално Собрание На Лежишта За Ослободување На Спојката одговара изберете: 1986-ПОНТИЈАК ФИЕРО, 1986-СЛАВНА ЛИЧНОСТ НА ШЕВРОЛЕТ

Вреднување на стоката:

DEN 2.33
Пристапност
Во достапна форма

Склопување На Лежиштето За Ослободување на спојката : 86-89 Славна Личност На Шевролет, 86-88 Понтијак Фиеро, 87-92 Шевролет Корзика, 88-92 Олдсмобил Катлас Врховен, 92 Олдсмобил Остварување, 87-92 Понтијак Гранд Ам, 88-91 Олдсмобил Кат Кале, 91 Понтијак Сонце, 86-88 Кадилак Цимарон, 86-89 Понтијак 6000, 87-92 Шевролет Берета, 89-90 Крајслер Тц Масерати, 87-92 Шевролет Кавалер, 87 Олдсмобил Кат Крузер, 87 Олдсмобил Фиренца, 87-91 Понтијак Темпест, 88 Буик Век, 88 buick Skylark, 88-90 Pontiac Гран При Националниот 614069 Спојката Ослободување Лежиште Одговара : 1986-1988 Понтијак Фиеро 1986-1989 Шевролет Славна Личност 1987-1992 Шевролет Кавалер 1988-1992 Oldsmobile Cutlass Врховниот 1987-1992 Шевролет берета 1987-1988,1990-1992 Шевролет Корзика 1987-1992 Понтијак Гранд Ам 1986-1989 Понтијак 6000 1989 Понтијак Темпест 1991 Понтијак Сунбирд 1988 Буик Век 1988-1990 Понтијак Гран При 1989-1990 Крајслер Тц 1988-1991 Олдсмобил Катлас Кале 1988 Буик Скајларк 1992 Олдсмобил Остварување 1986-1988 Кадилак Цимарон 1987 Олдсмобил Китлас Циера 1987 Олдсмобил Фиренца И Повеќе - Додадете Го Вашето Возило Во Нашиот Додаток За Вклопување За Да Проверите.

Главните карактеристики

Избор на клиент