.

.

Лале Точка Заштитници-Зелена Мала

Лале Точка Заштитници-Зелена Мала

Вреднување на стоката:

DEN 0.33
Пристапност
Во достапна форма

Лале Игла Компанија-Точка Заштитници : Мали. Ставете ги точките заштитници во форма на лале на иглите за плетење со двојни краци со цел да ги користите како игли со една точка. Заштитниците ги спречуваат вашите конци да се лизгаат од иглата кога ќе ја спуштите работата. Овој пакет 4х2х3/4 инчи содржи два заштитни точки. Доаѓа во различни бои. Секој продаден одделно. Увезени. Лале Игла Компанија-Точка Заштитници : Мали. Заштитниците ги спречуваат вашите конци да се лизгаат од иглата кога ќе ја спуштите работата. Овој пакет 4х2х3/4 инчи содржи два заштитни точки. Доаѓа во различни бои. Секој продаден одделно.

Главните карактеристики

Избор на клиент