.

.

Фрижидер Рачка Монтажа Обетка Компатибилен Со Samsung Модел Броеви RFG297AAPN XAA, RFG297AARS

Фрижидер Рачка Монтажа Обетка Компатибилен Со Samsung Модел Броеви RFG297AAPN XAA, RFG297AARS

Вреднување на стоката:

DEN 3.33
Пристапност
Во достапна форма

Оваа монтажна обетка се прицврстува на надворешниот панел на вратата и ги монтира рачките на вратата на фрижидерот. Оваа обетка може да се користи за двете страни на рачката и за сите рачки за модели во рамките на оваа понуда. Овој дел не доаѓа со упатства за инсталација. Овој оригинален Пакет Samsung Фрижидер Рачка Монтажа Обетка 2 првично се испраќаат со следниве samsung уреди : RFG297 AAPN/XAA, RFG297 AARS ова е вистински дел Од Samsung! Оваа ставка Е НОВА! Не го гледате вашиот број на модел? Испратете ни порака бидејќи сме среќни да помогнеме! Оваа монтажна обетка се прицврстува на надворешниот панел на вратата и ги монтира рачките на вратата на фрижидерот. Оваа обетка може да се користи за двете страни на рачката и за сите рачки за модели во рамките на оваа понуда. Овој дел не доаѓа со упатства за инсталација. Овој оригинален Пакет Samsung Фрижидер Рачка Монтажа Обетка 2 првично се испраќаат со следниве samsung уреди : RFG297 AAPN/XAA, RFG297 AARS ова е вистински дел Од Samsung! Оваа ставка Е НОВА! Не го гледате вашиот број на модел? Испратете ни порака бидејќи сме среќни да помогнеме!. Ова Е Залиха!. Не Го Гледате Вашиот Број На Модел? Испратете Ни Порака!.

Главните карактеристики

Избор на клиент