.

.

Дорси 41-Мастерцел Литиум 123а Волти

Дорси 41-Мастерцел Литиум 123а Волти

Вреднување на стоката:

DEN 81.76
Пристапност
Во достапна форма

Дорси монета ќелија литиумските батерии обезбедуваат сигурна моќност на вашите компактни уреди. Тие имаат моќ до осум години кога не се користат и се истакнуваат на екстремни температури кои се движат од -30 Степени Целзиусови до 60 Степени Целзиусови (-22Ф до 140Ф). Овие батерии се користат во монитори за отчукувањата на срцето, уреди за влез без клуч, фитнес уреди и во многу други електронски производи за кои е потребна сигурна моќност на литиум. Дорси 41-4108 Мастерсел 3-Волт Големина 123а Литиумски Батерии, 2-Пакет.

Главните карактеристики

Избор на клиент