.

.

nVent FG NUHEAT Кабел 120V-Квадратни. Фт. Покриеност

nVent FG NUHEAT Кабел 120V-Квадратни. Фт. Покриеност

Вреднување на стоката:

DEN 2.67
Пристапност
Во достапна форма

n Vent NUHEAT Кабелот е лесен за инсталирање електричен систем за подно греење кој ја комбинира разноврсноста на инсталацијата со напредната нова технологија. Нудејќи ја крајната флексибилност во инсталацијата, Nuheat Кабелот е совршен таму каде што се потребни прилагодувања на лице место. Заедно со ново редизајнираните кабелски водичи и ладно олово со низок профил, додавањето загреани подови во вашиот проект за реновирање или нова градба никогаш не било полесно. Загрева плочка, камен и ламинат/инженерните дрвени подови. Нула ЕМФ (електромагнетно поле) кабел дизајн. На половина пат маркер на грејниот кабел за лесно планирање на распоредот. Може да се инсталира директно во NUHEAT Мембраната во области каде што е посакувана функција за одвојување. 80 Квадратни. Фт. Покриеност / Целосна Должина На Кабелот : 318'.

Главните карактеристики

Избор на клиент