.

.

Батерик Шаблони Б Промаши Ромпер & Комбинезон, ЗЗ

Батерик Шаблони Б Промаши Ромпер & Комбинезон, ЗЗ

Вреднување на стоката:

DEN 2.67
Пристапност
Во достапна форма

Ромпер и комбинезон на промаши : широк фитинг, ромпер со права нога и комбинезон имаат елече од блузон, еластичен струк, странични предни џебови, преден патент и зашиени рабови. Купена врвка за влечење. О : џеб. В : ленти за нозе. Д : подолго од ракавите со целосна должина (смачкани). В, д : еднослојна хауба, погрешни странични емисии, шиење. Дизајниран за лесни до средни плетени умерени истегнувања. Ткаенини : француски тери, памучни плетени, понте плетени, дресови. Со дремка. Без дремка. Несоодветни за очигледни дијагонали. Поими : 12zipper, 2 yds. Од 1/4-3/8 ќе лента или лента, 11/4 yds. Од 3/4еластично, 2х 1ремнантно топливо поврзување. Комбинации на големина : y (- мал-среден), ZZ (Голем ред). Ромпер и комбинезон на промаши : широк фитинг, ромпер со права нога и комбинезон имаат елече од блузон, еластичен струк, странични предни џебови, преден патент и зашиени рабови. Купена врвка за влечење. О : џеб. В : ленти за нозе. Д : подолго од ракавите со целосна должина (смачкани). В, д : еднослојна хауба, погрешни странични емисии, шиење. Дизајниран за лесни до средни плетени умерени истегнувања. Ткаенини : француски тери, памучни плетени, понте плетени, дресови. Со дремка. Без дремка. Несоодветни за очигледни дијагонали. Поими : 12zipper, 2 yds. Од 1/4-3/8 ќе лента или лента, 11/4 yds. Од 3/4еластично, 2х 1ремнантно топливо поврзување. Комбинации на големина : y (- мал-среден), ZZ (Голем ред).

Главните карактеристики

Избор на клиент