.

.

Јукон јарем За Крајслер 8.75 со сплајн пинион и Големина На Зглобот У одговара избери: 1968-ПЛИМУТ САТЕЛИТ, 1970-ДОЏ ЧЕЛИНЏЕР

Јукон јарем За Крајслер 8.75 со сплајн пинион и Големина На Зглобот У одговара избери: 1968-ПЛИМУТ САТЕЛИТ, 1970-ДОЏ ЧЕЛИНЏЕР

Вреднување на стоката:

DEN 9406.08
Пристапност
Во достапна форма

Јукон јарем За Крајслер 8.75 " со 29 шилести шипки и 7290 у/Големина На Зглобот. Јукон јарем За Крајслер 8.75 " со 29 шилести шипки и големина 7290 У/зглоб. 2.625 " предвремени прстен распон. 1.125" дијаметар капа. Внатре предвремени прстен. Сите јуконски јареми доаѓаат со едногодишна гаранција против производствени дефекти. Јукон Опрема и Оска произведува комплетна линија на општа замена и серија перформанси на јареми за многу улични, трки и тешки теренски апликации. Одговара Крајслер 8.75". 29 сплајн. 7290 у-заедничка големина. 2.625 " предвремени прстен распон. 1.125" дијаметар капа. Одговара Изберете : 1968-1969 ПЛИМУТ САТЕЛИТ 1970-1973 ДОЏ ЧЕЛИНЏЕР 1966-1974 ПЛИМУТ БАРАКУДА 1966-1973 ДОЏ ПОЛНАЧ 1966-1973 ДОЏ КОРОНЕТ 1966-1973 ДОЏ ДАРТ 1966-1973 ПЛИМУТ САТЕЛИТ 1966-1973 ДОЏ Д-серија 1966-1973 доџ ПОЛАРА 1966-1973 ПЛИМУТ ФЈУРИ 1973 ДОЏ МАКСИВАГОН 1971.1974 ДОЏ ВАН 1970.1972-1973 ПЛИМУТ ХРАБАР 1972-1974 ДОЏ СПОРТИСТ 1966-1973 ДОЏ В-СЕРИЈА 1966-1970 ПЛИМУТ белведере 1966-1973 КРАЈСЛЕР ЊУЈОРКЕР 1966-1973 КРАЈСЛЕР ИМПЕРИЈАЛ 1966-1973 ДОЏ МОНАКО И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Главните карактеристики

Избор на клиент