.

.

Напалм сладок компир

Напалм сладок компир

Вреднување на стоката:

DEN 2.00
Пристапност
Во достапна форма

Бак бомба Напалм концентриран течен привлечен - слатка компотентен течен привлечен во 3 популарни вкусови кои се соединуваат на природни состојки • Удобната лесна за отворена торбичка овозможува лесно распоредување • Може да се истури директно на земја и/или во близина на вегетацијата - или да се користи како „удар“ -starter ”w/други извори и/или минерали • 16 мл. BCK Напалм сладок компир.

Главните карактеристики

Избор на клиент