.

.

Специјалитет Стрелаштво Појаснувач Во. Број 1

Специјалитет Стрелаштво Појаснувач Во. Број 1

Вреднување на стоката:

DEN 11199.84
Пристапност
Во достапна форма

Појаснувачите му овозможуваат на стрелецот јасно да ја види целта кога користи зголемена леќа во нивниот поглед или целен опсег. Мора да се користи со 1/8" специјалитет ѕиркаат поглед или 1/4" модел со редуктор.Карактеристики : Се Користи за да се направи целната слика појасна;За употреба со знаменитости или целни опсези со зголемена леќа;Број 1 Појаснувач За употреба со опсег од 2-4Х, Разјаснувач Број 2 За употреба со опсег од 4-6Х, Појаснувач Број 3 За употреба со опсег од 6-8Х;за употреба во Сите 1/8" Специјалност ѕирка (и 1/4" ѕиркаат со редуктор) Специјалитет Појаснувач #1 Објектив : Се Користи за да се направи целната слика повеќе чисто. За употреба со знаменитости или целни опсези со зголемена леќа. 1 Разјаснувач за употреба со 2-4Х опсег, Број 2 Разјаснувач За употреба со 4-6Х опсег, Број 3 Појаснувач За употреба со 6-8Х опсег. За употреба во Сите 1/8 "Специјалност ѕирка (и 1/4" ѕиркаат со редуктор).

Главните карактеристики

Избор на клиент