.

.

Дорман 904 - ПРЕКИНУВАЧ За Притисок НА HVAC За Специфични Модели На Bmw Mini Rolls-Royce, black Fits изберете: 2007-BMW 328, 2004-Bmw X3

Дорман 904 - ПРЕКИНУВАЧ За Притисок НА HVAC За Специфични Модели На Bmw Mini Rolls-Royce, black Fits изберете: 2007-BMW 328,

Вреднување на стоката:

DEN 1281.60
Пристапност
Во достапна форма

Години на моделот на возилото овој дел одговара : BMW 128i : 2008, 2009, 2010, 2011 BMW 135i : 2008, 2009, 2010, 2011 BMW 228i x Drive : 2015, 2016 BMW 228i : 2014, 2015, 2016 BMW 230i x Drive : 2017, 2018 бмв 230и : 2017, 2018бмв 320и xdrive : 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 БМВ 320и : 2005, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 БМВ 323ци : 2000 бмв 323и : 1999, 2000, 2001, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 БМВ 325ци : 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006БМВ 325хи : 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 БМВ 328д : 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 БМВ 328и : 1999, 2000, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 bmw 328xi : 2007, 2008 BMW 330 Ci : 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006БМВ 330е : 2016, 2017, 2018 бмв 330и : 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2016, 2017, 2018 БМВ 330хи : 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 бмв 335д : 2009, 2010, 2011 бмв 335и : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015БМВ 335ис : 2011, 2012, 2013 бмв 335хи : 2007, 2008 бмв 340и : 2016, 2017, 2018 бмв 428и : 2014, 2015, 2016 бмв 430и : 2017, 2018 бмв 435и : 2014, 2015, 2016 БМВ 440и : 2017, 2018 исто така, одговара на повеќе ВОЗИЛА што не се наведени овде. Обезбедете вклопување-за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделот и конфигурацијата во алатката за монтирање на оваа страница. Дополнителни Карактеристики Волти : 5 2Ч. Директна замена за враќање на климатизацијата.

Главните карактеристики

Избор на клиент